Poštovani posetioče,
Čast nam je i zadovoljstvo, što Vam možemo predstaviti: Povelje, Diplome, Zahvalnice i druge nagrade, koje je naša kuća u svojoj bogatoj istoriji osvajala. Ovo je samo deo priznanja kojima smo nagradjivani. Vinarska kuća MILJKOVIĆ prenosila je opojan miris Župskog vinogorja i van granica naše zemlje. Zbog toga, naše nagrade smatrajte i svojima. Dodjite u blagorodnu Aleksandrovačku Župu, posetite nas, a mi ćemo Vas uz kapljicu našeg vina provesti kroz stoletnu priču, priču o vinu i Vinarskoj kući MILJKOVIĆ i predstaviti i ostala priznanja koja smo dobijali na raznim izložbama i sajmovima.
     

Zlatna Diploma Glavnog saveza vinogradara Kraljevine Jugoslavije

 

Pehar Njegovog Kraljevskog Visočanstva Aleksandra I Karadjordjevića

Priča o porodici Miljković je počela ovde, u Rataju, u blagorodnoj Župi. Odavde je naše vino krenulo u svet iz koga smo se uvek vraćali sa priznanjima kojima se ponosimo, jer su to priznanja odata nama, ali i nasoj Župi, našoj Srbiji.

Pohvalnica kojom je Glavni odbor odlikovao Savu Miljkovića u Kruševcu, 1933 godine, na privrednoj izložbi održanoj povodom stogodišnjice oslobodjenja od turaka, pod pokroviteljstvom NJKV Aleksandra I Karadjordjevića.

 

Za izloženo vino na medjunarodnoj izložbi vina u Parizu, 1939. godine osvojili smo GRAND PRIX

 

Jedna od naših najstarijih nalepnica za flaširano vino

 

Povelja iz 1940. godine

Srpsko pčelarsko društvo, pod pokroviteljstvom Njegovog Kraljevskog Veličanstva Prestolonaslednika Petra II Karadjordjevića, odalo je priznanje svom članu Miodragu Miljkoviću, za postignute rezultate

  Osvojena priznanja na Medjunarodnim izložbama vina SVET VINA

LAZARIČKA POVELJA, 1991. god.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SVET VINA, 1995.god.

NOVOSADSKI SAJAM je nekoliko puta nagradjivao Vinarsku kuću MILJKOVIĆ, uvek značajnim priznanjima
Na Željinu,
legenda kaže,
živi ala,
hrani se groždjem i
najboljim vinom,
iz župskih vinograda.
Vinarska kuća MILJKOVIĆ je uvek posvećivala punu pažnju razvoju svog kraja, Aleksandrovačke župe. Učestvujući na prestižnoj manifestaciji ŽUPSKA BERBA, kao i na ostalim kulturnim i svečanim dogadjajima daje pun doprinos afirmaciji Župskog vinogorja
Našem vinu priznanje
odadoše
i ruski kosmonauti
 
 
 
     
Svet vina 1994. godine